top of page

Wellness és elegancia
télen-nyáron

Mini kúriánk kialakításában törekedtünk a harmóniára és a teljes komfortra. A padlón és a falakon használt természetes anyagok teszik hangulatossá a Carpital Residence-et. 

Teljes egészében úgy alakítottuk, hogy minden perc kényelemmé és feltöltődéssé váljon, amit itt a Kiliti-Szőlőhegy tetején tölt.

Tekintse meg teljes képgalériánkat a nyugalom 4000 négyzetméteres szigetéről, mely télen-nyáron az Ön kényelmét szolgálja, hogy legyen egy hely, ahol ugyan az az elegancia, kényelem és feltöltődés várja.

20190526_163838.jpg
Classapart-Carpital Residence-Wellness-S
Classapart-Carpital Residence-Wellness-S
Classapart-Carpital Residence-Wellness-S
IMG_1007.jpg
20190526_162415.jpg

Környezetvédelem

Az épület tervezésénél elsődleges szempontnak tartottuk az anyagok természetességét és a fenntartható fejlődést. Víztakarékos rendszerek beépítésével, a régi elavult halogén izzókat energiatakarékos LED fogyasztókra cseréltük amivel nem csak hangulatosabbá tettük kúriánkat, de rengeteg áramot is spórolunk. A melegvíz és a fűtés ellátást ECOpellet kazán biztosítja, mely A+ környezetvédelmi besorolású.

Grillparty

A teljes terület 4000 négyzetméter, melyben megtalálható egy 8-10 személyes exkluzív szalonnasütő és egy bográcsozásra alkalmas tűzgyújtó hely. A grillezéshez és szalonnasütéshez igényelhető nyárs és grillszén. Amennyiben ezekre igényt tart, foglaláskor kérjük jelezze. 2025-ban befejezésre kerül a több mint 80 éves 20 négyzetméteres boltíves borospince helyreállítása.

Classapart-Carpital Residence-Wellness-S
20190526_165413.jpg

KERT

A wellness egységből teljes kilátás nyílik a kert észak-keleti részére és a süllyesztett szalonnasütőre. A kert hátsó részén lampionos terasz található négy személyes kerti bútorral, három óriási diófa árnyékában. 

A kert déli részér található a mini kúria bejárata, a kapubejáró és a parkoló.

FullSizeRender (1).jpg
20190526_165753.jpg
Classapart_Hotels_-_Carpital_Residence_S
Siofok-Carpital-Residence-apartman-szall

Egész évben

Egész évben fogadjuk vendégeinket fűthető szálláshelyünkön. Az ősz beköszöntével lehetőségük nyílik a kandalló használatára is 

bottom of page