Wellness apartmanunk csak egyben kiadó, 2-3-4 fő foglalása esetén a vendégek számának függvényében kerülnek megnyitásra a szobák. A foglaláshoz 4000 m2-es terület, grillező és kerthelyiség tartozik.

Érvényes foglalás minimum 2 fő legalább 2 éjszakára.

2-4 fő

SZÉF

KERT

FRANCIAÁGY

WIFI

PARKOLÓ

HÁZIÁLLAT

WELLNESS

KONYHA

TV

ZUHÁNYZÓ

TŰZRAKÓ

NYUGATI SZOBA

Két fő foglalása esetén ezt a szobát nyitjuk meg Önnek.

Carpital Residence

Kiegészítő szolgáltatásainkat lefelé görgetve találja. Foglaláskor, a dátumok kiválasztása után tudja megrendelni. Szíves figyelmébe ajánljuk, hogy a foglalás elküldése után már nincs lehetőség a kiegészítő szolgáltatások megrendelésére. 

Gyermekek esetében kérjük, minden gyermeket jelöljenek meg egész főnek, majd a megjegyzésbe írja bele gyermeke(i) életkorát. A foglalási árat ezután tudjuk módosítani az alábbiak szerint:

-  0-2,99 év: 0 Ft/gyermek/éj

-  3-13,99 év-7000 Ft/gyermek/éj  

(14 éves kor, vagy felette a normál díjszabás érvényes)

VÁLASZTHATÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

Borválogatás

Hat palack bor várja Önt behűtve rezidenciánkon. A szolgáltatás kizárólag foglaláskor igényelhető, a szállás ideje alatt nincs rá lehetőség.

10 990 Ft

Születésnapi csomag

Természetesen ez is meglepetés!

14 990 Ft

Teljes hűtőfeltöltés

Étellel és itallal töltjük fel a hűtőt, így Önnek nincs más dolga mint élvezni a pihenést. Speciális igények tükrében a szerviz ára változhat, igényét kérdőív alapján mérjük fel.

19 990 Ft

Golce Gusto kávékapszulák

Két különböző kávécsalád: Cappuccino (8 db) Espresso (16 db), hogy a reggelek tökéletesen induljanak

3 990 Ft

Házikedvenc felár

Házikedvencének felára foglalásonként értendő. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a telekhatárok egyes részei nem kerítéssel határoltak (erdő).

5 000 Ft

Romantika csomag

Bízza ránk, vagy küldje el igényét.

11 990 Ft

Grill party kellékek

20 kg tűzifát a szalonnasütéshez, és 2,5 kg szenet biztosítunk a grillezéshez. Ingyenes használhatóak a nyársak és a grill.

9 990 Ft

Ha foglalásával kapcsolatban segítségre van szüksége hívja a +36 30 322 1536-es telefonszámot vagy írjon a hello@classapart.hu email címre.

Szállásunk 0-3 év közötti vendégeink részére ingyenes. Egységünkben 2-3-4 felnőtt, 3 felnőtt-1 gyermek, illetve 2 felnőtt-2 gyermek variációs foglalás lehetséges.

Kapcsolat

8600 Siófok,

Petőfi Sándor utca 57.

CLASSAPART Luxuruy Apartments

TM

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest